Localhost چیست؟
در شبکههای رایانهای کلمهی localhost به معنی «این کامپیوتر» است. زمانی که یک URL در مرورگر خود تایپ میکنید، در واقع در حال اتصال به یک کامپیوتر میزبان در جای دیگری از جهان هستید. این کامپیوتر صفحهی مورد نظر شما را بارگذاری میکند. اگر واژهی localhost را در مرورگر خود جستجو کنید، مرورگر تشخیص میدهد که شما میخواهید به کامپیوتری که در حال حاضر از آن استفاده میکنید، متصل شوید. اگر نرم افزارهای سرور وبی مانند Apache بر روی این کامپیوتر در حال اجرا باشند، مرورگر شما صفحهای را توسط کامپیوتر شما باز میکند که به عنوان localhost شناخته میشود. تمام کامپیوترهایی که به اینترنت متصل میشوند، یک آدرس آی پی دارند، localhost شما هم چنین آی پی دارد. به طور معمول آدرس آی پی این localhost 127.0.0.1 است.
معمولا از localhost برای آزمایش و توسعه استفاده میشود. زمانی که یک توسعه دهنده نرم افزارهای WAMP، LAMP و MAMP را روی رایانهی شخصی خود نصب میکنند، برای بالا آوردن سایت وردپرس خود معمولا کلمهی localhost را در مرورگر خود تایپ میکنند. محیط سرورهای محلی میتواند سرعت زمان توسعه افزایش دهند و همچنین برای یادگیری مسائل مختلف فوق العاده هستند.
یکی دیگر از کاربردهای متداول localhost، زمانی است که میخواهید به دیتابیس MySQL خود متصل شوید. این موضوع زمانی که میخواهید وردپرس را بر روی سرور خود نصب کنید اتفاق میافتد. توضیح این مسئله فراتر از بحث این مقاله است، ولی در کل زمانی که میخواهی وردپرس را بر روی سرور خود نصب کنید، در حین فرآیند نصب از شما درخواست میشود که یک نام هاست ارائه دهید، این معمولا localhost است. دلیلش هم این است که وردپرس و MySQL، هر دو بر روی یک سرور نصب میشوند و برای اینکه بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند باید از این قضیه مطلع باشند. زمانی که به وردپرس خود اطلاع میدهید که دیتابیس MySQL، localhost نام دارد، در واقع به وردپرس میگویید که بر روی یک رایانهی یکسان به دنبال دیتابیس بگردد.
جمع بندی
با توجه به توضیحات ذکر شده، امیدواریم افرادی که به تازگی کار با وردپرس را شروع کردهاند، به خوبی با اصطلاح localhost آشنا شده باشند. در صورتی که تمایل دارید به آموزشهای بیشتر دسترسی پیدا کنید، سایر مطالب سایت را دنبال کنید.