10 سرویس گوگل | بیگول
  • خدمات ما
  • 0

    10 سرویس گوگل

    سرویس های گوگل، روز به روز در حال گسترش هستند. گوگل را زمانی فقط به عنوان یک موتور جستجو می شناختند اما حالا گستره فعالیت های این شرکت در حال افزایش است. از سیستم عامل اندروید گرفته تا ترجمه زبان های زنده دنیا. حتی خود موتور جستجوی گوگل روز به روز در حال پیشرفت است و با طراحی الگوریتم ها طی مراحل مختلف سعی دارد بهینه سازی در جستجو را بالاتر ببرد.

    10 سرویس گوگل

    این روزها گوگل را به خاطر سیستم عامل اندورید و موتور جستجوی قدرتمند آن می شناسند و به محض اینکه اسم گوگل شنیده می شود این دو سرویس قدرتمند برایمان تداعی می شود. در نظر اکثر کابران اینترنت مشخصه گوگل سرویس های موتور جستجو و اندروید هستند، اما برای اینکه شما بیشتر آگاه شوید باید در نظر داشته باشید که گوگل فراتر از این سرویس ها فعالیت و خدمات خود را ارائه می دهد. در ادامه سرویس ها و فعالیت هایی که گوگل موفق به ایجاد آنها شده را به شما معرفی خواهیم کرد.

    Google Mars

    گوگل مارس (Google Mars) همانند گوگل مپ عمل می کند با این تفاوت که تصاویری از سطح سیاره مریخ را به کاربران نشان می دهد. این سرویس با همکاری پژوهشگران سازمان ناسا با استفاده از داده هایی که توسط دو ماموریت ناسا انجام شد جمع آوری و در اختیار عموم قرار داده شده است.

    Google Scholar

    گوگل اسکولار Google Scholar نوعی موتور جستجو است که به کاربران این امکان را می دهد که مقالات علمی و پژوهشی خود را بیابند. مقالاتی که ناشران آن ها سرشناس و در انجمن های کاری و دانشگاه های معتبر فعالیت می کنند. این مقالات در قالب کتاب، جزوه، تحقیقات، مطالب چکیده و… فراهم شده است.

    Google Art Project

    این سرویس فعالیت خود را در یک بستری آنلاین ارائه می دهد و افراد می توانند با مراجعه به این پلتفرم به آثار هنری با کیفیت و وضوح بالا دسترسی پیدا کنند. این آثار هنری از موزه های مختلف و مشهور دنیا هستند و در این سایت به صورت آنلاین در دسترس است. حدود 17 موزه هنری مشهور دنیا از جمله لندن، فلورانس و نیویورک با این سرویس گوگل همکاری می کنند.

    Google Transliterate

    به نوعی می توان گفت این سرویس یک روش نقشه برداری از یک سیستم نوشتاری به سیستم دیگر بر اساس شباهت های آوایی است. این ابزار به شما کمک می کند هنگام تایپ کردن حروف لاتینی که تایپ می کنید را به کارکترهایی تبدیل کند که تلفظ مشابه در زبان مقصد دارند.

    Google Think

    این سرویس در بستر وب سایت فعالیت می کند و مکانی است برای آماده سازی شغل ها جهت بازاریابی با الهام مستقیم از گوگل، که اطلاعات سطح بالا را در اختیار این کاربران قرار می دهد تا خود را آماده بازار کار کنند. به نوعی می توان گفت این سرویس، بازاریاب است. همچنین روش های بازاریابی را نیز در اختیار کابران قرار می دهد.

     

    Power Searching with Google

    این سرویس به کاربران کمک می کند که مهارت جستجوی خود در گوگل را تقویت کنند. کارشناسانی در این سرویس فعالیت می کنند که ترفندهایی را به شما آموزش می دهند که سریع تر به مطلب مورد نظر خود دست پیدا کنید. گاهی برای کاربران سخت می شود که تحقیقات خود را در گوگل جستجو کنند، این سرویس به شما نشان می دهد که چطور با استفاده از تکنیک های پیشرفته جستجوی گوگل تحقیقات خود را پیدا کنید.

    Schemer

    این سرویس یک سرویس به اشتراک گذاری محسوب می شود. به این شکل که کاربران کارهایی که قرار است انجام دهند، چیزهایی جدیدی که کشف کرده اند و برنامه های خود را لیست کنند و با افراد دیگر به اشتراک بگذارند. وقتی به داخل سایت رجوع کنید می توانید از روی نقشه پس از یافتن مکانی که قرار است به آنجا بروید آن را با افرادی که سلیقه شان با شما یکسان است به اشتراک بگذارید و پس از مدتی آن ها را درهمان مکان ببینید! مثلا اگر شما برنامه نویس باشید دوستانی به شما اضافه می شوند که برنامه نویس هستند.

    Google Sound Search

    همانطور که اطلاع دارید اپلیکیشن های زیادی وجود دارند که قادرند آهنگ های در حال پخش را شناسایی کنند. فعالیت این سرویس نیز دقیقا در همین حوزه است. این سرویس به شما کمک می کند که آهنگی که به دنبالش هستید را شناسایی کند و در اختیار شما قرار دهد. این سرویس در قالب اپلیکیشن نیز در اختیار کاربران قرار داده شده است و در گوشی های هوشمند نیز قابل استفاده است. یا می توانید افزونه این سرویس را روی مرورگر کروم نصب و برای شناسایی آهنگ از آن استفاده کنید.

    Google Moderator

    این سرویس در سال 2008 راه اندازی شد و هدف از راه اندازی این سرویس این بود که کاربران بتوانند در بستری دور هم جمع شوند و اطلاعات خود را با یکدیگر رد و بدل کنند و راجع به موضوعات دلخواهی خود با یکدیگر بحث و تبادل نظر کنند. کاربران در این سرویس قادر هستند که ایده های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و هر سوالی که دارند از یکدیگر بپرسند. در این سرویس این امکان هم وجود دارد که کاربران به سوالات کاربران دیگر رای دهند تا مشخص شود که چه سوالی از اهمیت بالایی برخوردار است. این سرویس بستری مناسب و مفید فراهم کرده است که کاربران پاسخ سوالات خود را پیدا و به هدف مورد نظر خود دست پیدا کنند.

    encrypted.google.com

    این سرویس این امکان را به کاربران می دهد که در بستری امن مطالب خود را جستجو کنند و از امنیت بیشتری برخوردار باشند. این سرویس از SSL به عنوان روشی مطمئن بهره می برد. همانطور که می دانید بانک ها از سرویس SSL برای تراکنش های خود استفاده می کند. اگر دقت کرده باشید وقتی به درگاه پرداخت بانکی مراجعه می کنید در آدرس مرورگر خود با https به جای http مواجه می شوید که این نشان می دهد درگاه بانکی شما از سرویس SSL استفاده می کند و شما می توانید با خیال راحت پرداخت خود را در بستری امن و قابل اطمینان انجام دهید.

    [xyz-ips snippet=”share”]

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
    پشتیبانی