چک لیست استاندارد ملی آب آشامیدنی بسته بندی شده به شماره 6267 | بیگول
  • خدمات ما
  • 0

    چک لیست استاندارد ملی آب آشامیدنی بسته بندی شده به شماره 6267

    با سلام

    استاندارد ملی به شماره 6267 آب آشامیدنی بسته بندی شده – ویژگی ها و روش های آزمون میکروبیولوژی

    packaged drinking water – microbiological specifications and test methods

    این استاندارد در سال 1380 باطل شده و تجدید نظر در تاریخ 1398 انجام شده که برای استفاده ارائه می شود :

    چک لیست ارائه شده به طور کامل می باشد منتها برای استفاده کاملتر میتوانید به خود استاندارد مراجعه نمائید

    1-آزمایشگاه میکروبیولوژی دارای 4 یا 3 قسمت مجزا باشد : الف : محیط سازی ( دارای ترازو کالیبره و هیتر )

    ب: آنکوباسیون

    پ: اتاق کشت ( حاوی هود مجهز به لامپ uv و ترازوی ساده )

    قسمت استریلیزاسیون ( میتواند دو قسمت یا یک قسمت باشد : دو قسمت شامل یک قسمت برای استریل پلیت ها یا ظروف آلوده و قسمت دیگر برای آماده سازی مواد خام اولیه )

    یک قسمتی هم میتوانید هر دو کار را در یک قسمت انجام دهید منتها باید بعد از استریل پلیت های آلوده قسمت مربوط به استریلیزاسیون را با الکل 70 درصد استریل نمائید .

    2-تجهیزات لازم در آزمایشگاه میکروبی : اتوکلاو  – انکوباتور معمولی – انکوباتور یخچالدار – آون – لوازم شیشه ای ( لوله آزمایش معمولی – لوله دورهام – پلیت یکبار مصرف )

    3- محیط کشت های لازم : 1- لوریل سولفات تریپتوز براث یا بریلیانت گرین بایل لاکتوز براث

    2-EC براث

    3-تریپتون واتر

    4-معرف کواکس

    4- آماده سازی مواد و تجهیزات :

    بررسی هود میکروبی

    بررسی تهویه آزمایشگاه ، خط تولید و انبار ها

    بررسی نظافت آزمایشگاه ، خط تولید و انبار مواد اولیه و نهایی و کارگران

    بررسی تاریخ انقضاء محیط های کشت

    بررسی کالیبراسیون دستگاه ها

    تهیه دفاتر ثبت انجام آزمون

    تهیه دفاتر مربوط به کنترل های میانی تجهیزات کنترل کننده مانند دماسنجها و ترازو

    برای دانلود فایل اصلی میتوانید به پرتال استاندارد ملی ایران رفته و از آنجا به قسمت فهرست استاندارد های ملی ایران رفته و دانلود کنید

     

     

     

    [xyz-ips snippet=”share”]

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
    پشتیبانی