روش رفع fatal error بالا رفتن زمان اجرای وردپرس
اگر هنگام آپدیت تم یا یک افزونه با این پیام « Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded» در سایت وردپرسی خود مواجه شدهاید، برای حل این مشکل وردپرس این مطلب را تا انتها دنبال کنید. معمولا این مشکل به این دلیل رخ میدهد که زمان اجرای یک کد php در وردپرس بیش از حد بالا میرود و به حداکثر زمان تعیین شده توسط سرور میزبان وردپرس شما میرسد. این محدودیت زمانی اهمیت بالایی دارد، زیرا از سوءاستفاده از منابع سرور جلوگیری میکند. در این مطلب میخواهیم روش حل این ارور وردپرس را با هم بررسی کنیم.
حل محدودیت حداکثر زمان تعیین شده در وردپرس
به این ارور fatal error هم میگویند، زیرا یکی از رایجترین ارورهای وردپرس است، با این حال شما به راحتی میتوانید این مشکل وردپرس حل کنید.
بسته به زمانی که ارور رخ میدهد، وردپرس ممکن است پیام هشداری مانند تصویر زیر به کاربران سایت شما نشان دهد. البته ممکن است ایمیلی دریافت کنید که درآن نام افزونهای که احتمالا باعث بروز این مشکل شده است را به شما اطلاع دهد. این ایمیل حاوی یک لینک ویژه است که به شما اجازه میدهد از طریق حالت ریکاوری وارد وردپرس خود شوید.
از این طریق شما میتوانید افزونهای که باعث بروز این ارور وردپرس شده است را حذف یا غیرفعال کنید.
اگر نمیخواهید افزونه را حذف کنید، باید عامل بروز مشکل وردپرس را حل کنید. برای این کار باید به صورت دستی فایل .htaccess خود را ویرایش کرده و به آن یک سری کد اضافه کنید.
ابتدا از طریق FTP وارد سایت وردپرس خود شوید.
فایل .htaccess شما در همان محلی است که پوشههای /wp-content/ و /wp-admin/ شما قرار دارند.
بعد از پیدا کردن فایل .htaccess روی آن کلیک راست کنید تا گزینهی ویرایش نمایان شود. با این کار میتوانید فایل را در یک ویرایشگر متن باز کنید.
حالا باید این کد را به فایل خود اضافه کنید:
php_value max_execution_time 300
اگر از نوتپد استفاده میکنید، ویرایشگر متن شما به شکل زیر خواهد بود.
بعد از این کار باید فایل خود را ذخیره کنید.
حالا میتوانید وب سایت خود را چک کنید و ببینید که مشکل وردپرس برطرف شده است یا نه.
اگر هنوز ارور وردپرس را مشاهده میکنید، باید این مقدار را تا 600 بالا ببرید.
روش دیگری که برای حل این ارور وردپرس وجود دارد، از طریق فایل php.ini است.
ممکن است نتوانید این فایل را روی سرور وردپرس خود پیدا کنید، در عوض میتوانید یک فایل php.ini جدید در پوشهی root سایت خود بسازید. سپس باید کد زیر را به این فایل اضافه کنید:
max_execution_time = 60
بعد از انجام این تغییرات حتما فایل را ذخیره کنید. حالا میتوانید وب سایت را چک کنید.
جمع بندی
در اکثر مواقع یکی از این دو روش مشکل وردپرس شما را حل خواهد کرد. در غیر این صورت برای رفع ارور وردپرس میتوانید با ارائه دهندهی خدمات هاست خود تماس بگیرید.
منبع